Galen katt



Pusi lekte med råttan hon fått av Theo. Plötsligt rusar hon iväg som hon hade eld i baken. Hon rusar till toa och väl där sätter hon sig och ser ut som hon säger: tänk, jag hann först. Men jag visste inte ens att det var en tävling.

Music lover

Har gjort en skiva idag. Från brorsans dator. Det är 20 spår men 35 låtar. I och för sig är det nån låt som upprepas. En gång med samma artist, en gång m olika. Men d e live så riktigt samma blir d inte ändå. Har fått nya FB vänner. Bara 3 idag. Inte illa. Igår 2. I'm hot. Nu fattas bara en. Den!

Skönt

Livet leker. Hakuna Matata. Har haft det så bra att man undrar när smällen kommer? Har nästan velat skriva till Mats och berätta hur glad jag är, men ska försöka låta bli. Även Anna ska få bli besparad detta faktum. Om en dryg vecka bär det av söderut. Ska bli kul få träffa Helena igen. Maria och Lilja också naturligtvis.

Julmusik

Sjöng i MB ikväll. Jag skulle sjunga även för Maiken. Någon måste ju ta de höga tonerna! Fick en julkram av Mats. Han har blivit piggare nu. Så klart, det var ju en vecka sen. Tänk att det var en vecka sen jag skulle ha träffat Mats. Tiden går fort. Tänk så bra jag tog det faktum att Mats avbokade en tid. Det skulle jag aldrig förlåtit honom för 3-4 månader sen. Fick åka med Kurts bror hem. Tomas tvilling

God Jul

Nu är det jul igen. Just nu ser jag och Pusi Sötnos julfilm.
Pusi har öppnat sin julklapp men jag vet inte var hon gjorde av den sen.
Men den är ju hennes så hon får göra vad hon vill med den.


God Jul till alla



Sång, musik och gnuss

Vi sjöng igår. Jag var riktigt bra om jag får säga det själv. Ibland bara stämmer allt. Bröstklang, huvudklang. Sen lärde jag Johannes att gnussa. En naturbegåvning må jag säga. Idag pratade jag med Alice. Hon sa mest hej och hejdå och så vinkade hon. Jag vet att hon vinkade för det sa syster Yster.

Fritolkning. Rapp i käften kanske



När Stefan glömde texten tänkte jag, nej, men han räddade skinnet genom att säga att han fritolkade. Det var bra. Frieriet kvarstår! När Scotts gjorde en lugn version av Inget stoppar oss nu förstod jag. Eller egentligen sa jag redan igår vilka som skulle vinna.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/809463/images/2008/n677507938_1238521_4861_24123641.jpg



Hur många gånger kan man lyssna på samma sång innan man blir less?

De senaste 3 dygnen har jag lyssnat på Han måste gå ,med Stefan på sång säkert 100 ggr. All tid som finns tillgänglig. Blev glad när telefonen ringde eftersom jag har den som ringsignal. Kan nog inte tröttna på den. Blir alldeles knasig av att höra Herr Nykvist sjunga den. Blir förtrollad. Stefan kan du komma och sjunga den för mig, live?


TALA NÄRMRE HÅLL TELEFON´ INTILL DIN MUN..
LÅT OSS LÅTSAS VI ÄR ENSAMMA EN STUND...
JAG BER DOM SÄNKA GRAMMOFONEN SOM STÅR PÅ
OCH DU KAN SÄGA TILL DIN VÄN.. HAN MÅSTE GÅ

SMÅ NÄRA TING

Din längtan flyr vilsen, så vida omkring.
Det är som du glömt alla nära ting.
Det är som du aldrig fick lugn en minut.
Till någonting annat du jämt vill ut.

Du tycker din dag är så fattig och grå.
Vad är det du söker, vad väntar du på?

När aldrig du unnar dig rast eller ro.
Kan ingenting växa och inget gro.

Den lyckan du söker, bak fjället i brand.
Den har kanske alltid du haft i din hand.
Du skall inte jaga så rolöst omkring.

Men lära dig älska, små nära ting

Tribute

Kan inte sova. Som vanligt ungefär. Har lyssnat på Larz Kristerz idag. T
ycker att de ska vinna dansandskampen. Alla gånger. Spelglädjen, proffsigheten, det genuina dansbands soundet. Jag älskar er grabbar.

Och Stefan, jag smälte när du sjöng Han Måste Gå. Allvarligt talat jag älskar dig när du sjunger den. Det pirrar i hela kroppen och jag slår på repeat för att få ha känslan kvar. Bättre betyg kan man knappast få.

Visst är det typiskt

Nu har migränen gett sig. Men tro inte att allt är frid och fröjd. Då har jag diarré istället. Kul! Det är så att man kan skratta ihjäl sig.

Bo i en glaskula

Känns som jag bor i en sådan här glaskula med ett vinterlandskap och skakar man på kulan så snöar det. Är alldeles tung och yr i skallen. Har trots det jobbat i helgen men det blev för mycket till slut så min kväll blev vakant. Höll inte på att få ut någon så det kändes hopplöst. Tänkte lägga mig framför en bil och hoppas bli lagom mosad så de inte kan tvinga mig att jobba. Men Mats tyckte inte jag skulle göra det. Men hur ska du veta att det inte är försent Mats?

Stefan, vill du gifta dig med mig?

Larz Kristerz förvånade mig ikväll. De var skitbra. Och ABBA kuppen. Stefan! , vad ska jag säga? Jag är mållös. ... Vill du gifta dig med mig Stefan? Scotts var inte alls bra ikväll. Sorry Henrik. Men så är det. Men man kan inte alltid vara på topp.

En liten man som borrar i huvudet

I mitt huvud finns det en liten sur gubbe som borrar. Det har han gjort sedan torsdag, alltså i tre dygn snart. Att det är en liten ilsken man vet jag därför att en kvinna skulle aldrig göra så. Har aldrig haft migränanfall som inte gått över när jag tagit Eeze. Inte heller som hållit i sig tre dar.

Min mugg

Fick min mugg igår. En julklapp till mig själv.
Den är fin faktiskt, med Manchester Uniteds logga och lite klotter på.
Och sen världens sötaste bild med en hängande tunga. Det går inte få en bättre mugg. Men vänta Micke tills du får se
T-Shirten. Inte lika gullig bild, men det är åtminstone en Man.Utd spelare i MU dress.

Micke gissade faktiskt vems klotter det var. Han hade sett ett J och ett B och sen gissade han efter spelare i Manchester. Sen om man känner mig kan man gissa vems autograf jag vill ha på en mugg. För jag gillar vissa spelare, har ingen aning om vilka lag dom spelar i.
Ljungberg i Arsenal, eller? Skitsamma.

Vill någon gissa vems autograf jag har på muggen så var så god.
J B Manchester United

På andra sidan minnet

Grann damen har fått tillbaka sin spark. Hon påstår att den var stulen men jag tror att hon glömt var den var ställd. För hennes minne är inte bra. Om jag får gissa så är hon dement. Hon hade lånat en spark av sin bror, så nu har hon två. Som hon låst samman med ett virelås.

Det är rätt gulligt egentligen.

Män är svin

Män är svin. Vissa mer än andra. Hur kan dom leva med sig själva? Jag orkar inte med dom. Ska aldrig skaffa en. Möjligen en uppblåsbar.

Snö. Snö. Snö

Vi ser det snöar, vi ser det snöar.. Men det var inte roligt. Nu får det sluta snöa. Är inte kul att jobba när det är sådant här väder.

Julbock

Christer är min nya idol. Hur duktig var han då. Och Tommy, vilken spelevink. Jag gillar Tommy.
Den otrogne Bocken, den var kul. Om han visste hur rätt han har. Julbocken rår för att mina byxor inte passar längre. Vi får se Tommy hur rätt du har.


Ska det vara så?

Vi får höras sen. Jo visst. När jag ringer. Men det ska du veta M B, nu är det färdigringt. Har tröttnat på att det är jag som ska ringa. Och många gånger har du inte ens tid. Om vi i snitt pratat en gång i veckan så blir det på två år ca 100 ggr. Av dom 100 har jag ringt 96. Ska det vara så? Men nu är det färdig ringt 771673. Ha ha. Vad sa du nu?

Seriefigur!

Vad är det som gör vissa män helt oemotståndliga? Jag menar innan man sett det inre och kan falla dit på riktigt. Allvarligt, utstående öron, stora framtänder och frisyr inspirerad av en seriefigur, hur snyggt kan det vara?


Jag tycker om dig Mats

Även om Mats inte alltid har tid och kommer ihåg vad jag sagt så minns han det viktigaste. Han läser mina SMS för han hade åtminstone läst det om Lena. Jag ska försöka inte utnyttja vår bekantskap. Jag vill ha det ungefär som nu. Jag tycker om dig Mats. Den där sucken för ett år sedan kommer jag aldrig glömma. Den hjälpte mig.

Sjuk på riktigt

Vilken hosta. Har blodsmak i munnen. Min chef kommer tro att jag är orolig för att jobba kväll, men faktum är att jag sett fram emot kvällen. Var över en månad sedan jag jobbade kväll. Ja, hon får tro vad hon vill. Jag har hosta och gamlingar är rädda för personal som hostar.

Så ung man kan vara


En väldigt ung Tavelsjö pajk.
Guess who?

Dans i Robertsfors



Igår var det dans i Robertsfors. Dans och julgröt. Alltid lika kul i Robertsfors. Och med Agnars klurigheter så är kvällen räddad. Jag satte alla klurigheterna. Amerikanska delstater och amerikanska bilmärken.

Tänk att det var ett halvår sedan jag dansade sist. Det gick otroligt bra och det var så roligt. Det blir något att berätta för Mats sen.
Och när Gerhard var uppe på A1 trots att han inte dansar det, det var kul att se. Han var väldigt duktig faktiskt.

Tyvärr så vann inte "Lill Bubb" SPI, men det är hedervärt med en andra plats. Trodde inte jag skulle hinna se resultatet men jag hann se sista åket.

Har sett skidstafett idag. Vilka svenska damer vi har. Helt otroligt vad de åker snabbt. Men total utklassning av Finland. Men VI fick SILVER. Mycket SILVER till Norrland nu.

NATTENS PÄRLA

Fick en frälsarkrans av Mats idag. Tror att ökenpärlan är den jag känner mest för. Och den svarta, nattens pärla.

Tänk att det var ett år sedan..

De tre hemlighetspärlorna, vad ska dom stå för, för mig? Men kan ökenkransen hjälpa så.. gör mitt bästa.
Känner att jag gjorde det bra att ringa Anders efter Lenas död. Man vill visa att man reagerar. Typ! Sen att hon inte kommer tillbaka är en annan sak.


Den
svarta sorgens pärla äter sakta upp sorgen. Men minnen och saknaden finns kvar. Kanske i en hemlighets pärla? 

Promenad i regn

Det regnar idag. Än så är det inte halt, men det tycker jag ju aldrig! Gick en promenad med Sonja. Hon är rolig i lagom doser. Och så är hon så söt i sin mössa med en tofs lika stor som hennes huvud. Sonja gick med skidstavar för hon trodde att det var halt. Ska ringa henne imorgon så hon får numret till buss roffe och kan anmäla sig. Sov gott alla. Själv får jag vara nöjd med 3-4 timmars sömn. Har så svårt att somna.

Jag kan ha fel

Om man varit hemma från jobbet pga influensa, borde man gå på julbord då? Särskilt om man ska vara hemma resten av veckan också. Kan förstå om man är hemma för ryggen eller knä etc, men just influensa. Jag blir så less. Ska inte säga nåt för ingen lyssnar ändå.

Rimfrost och minusgrader




Det är jättekallt. Snöar gör det också. Konstigt nog känns det kallare inne än ute. Men kanske beror på att man klär sig för utebruk. Man räknar med att det ska vara kallt och tar både långkalsonger och täckbyxa på. Brr

Vad människor säger till mig

Du får inte sova på dagen, så företagssköterskan. Men vad ska jag göra då? Det är skönt att sova och jag sover ju på natten också. Det är så enkelt att lägga sig och vila en stund. I och för sig höll jag på missa tiden till Anna i fredags, men oftast sover jag inte så länge. Någon timme. Skönt, tycker jag. Sköterskan får säga vad hon vill.

RSS 2.0